Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
sick chick

Hei!

Denne uken har vært veldig travel for både meg og Frida! på mandag dro jeg på senteret for å finne sko til ballet. på onsdag ble jeg med Frida til frisøren rett etter skolen. etter det dro vi til hun og ordnet oss med Vida til ballet. kan legge ut bilder senere. men de er på kameraet til Frida. på torsdag var det telenor renn på gjelleråsen, hvor pappa skulle være løypevakt, så vi måtte komme tidligere.

vet ikke om noen av oss får blogget hver dag i vinterferien, for vi skal begge til Hemsedal, men jeg skal prøve. har jo internett, så skal prøve cirka annenhver dag hvert fall!

måtte ta et gammelt bilde, fordi det er så treigt internett hos pappa+ at jeg er syk, så er ikke så veldig fotogen akkurat...

på ballet på onsdag var det kjempegøy! vi spiste sånn koldbordsrett, og det var HØY musikk. jeg hadde sånn pipelyd i øret hele torsdagen, haha. Vi hadde hun Sara, som har vært med i miss universe og en reality serie på tv3, som dj, så det var gøy.

i dag er jeg som sagt syk. kjente det i halsen i går og i dag klarte jeg ikke å svelge når jeg våknet. i og med at jeg skal gå skirenn i morgen og på søndag, tenkte jeg også at å gå på skolen i dag ikke var så veldig ideelt.

Nå sitter jeg bare å koser meg med en kopp te og ser på ol. 


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits