Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
26.02.2014

Heii! 
Ja nå er det jo en ukes tid ca. siden siste innlegg. Kjapt hvorfor det er blitt sånn er fordi det har vært treninger, ball, ferie og sykdom.

Først så var vi på ball og da fikset Nora og Vida seg hos meg før vi dro. Når vi kom så skulle vi spise koldtbord. Under maten så ble det holdt tale for 10. trinn og når vi var ferdig å spise så kunne vi gå og danse. Det var koringer av forskjellige ting fineste kjole, fineste dress, konge, droning, prins, prinsesse og nykommere. Jeg ble nykommer noe jeg syntes var veldig flaut fordi jeg ikke er så veldig glad i å stå foran en stor folkemengde, men det var samtidig litt stas. Jeg koste meg utrolig mye og hadde det kjempe gøy!! 

Vinterferien kom og den startet med treningsleir i hokksund. Vi overnattet i en turn hall der. Det ble masse trening av show og masse kos. Tror aldri jeg har hatt det så gøy på lenge! 

Når jeg hadde kommet hjem fra treningsleir så dro jeg nesten rett til Hemsedal med Andine. Det var veldig fint og være med dit siden jeg aldri hadde vært der. Vi sto opp 9 hverdag også spiste og dro i slalom bakken. Nora var også i Hemsedal og da var vi litt med henne også. Bakkene der var veldig bra og jeg koste meg virkelig. Vi reiste hjem etter vi hadde stått i bakken på fredag. Godt og komme hjem også, men jeg hadde blitt veldig forkjøla når jeg var på fjellet så da var jeg ganske sliten. 

Helgen før skole start slappet jeg av også var jeg en tur i Oslo med Nora og Celine. Det var veldig hyggelig og være med dem igjen. Vi tok biler på opra taket også var vi på starbucks. Det var fint vær så det ble mange fine bilder, men det blåste en del så det var litt kjipt. Jeg har håper dere har hatt en like bra ferie som meg. 


-FRIDA
  

Nora
Kjempe fin blogg!
27.02.2014, 20:32
URL: http://northo.blogg.no
Nora&Frida
Nora: Tusen takk!
27.02.2014, 21:24
URL: http://noraogfrida.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits