Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Dårlig oppdatering

Hei! 
Nå har det vært vedlig dårlig med oppdatering. Det har vært mye trening nå som det nettopp har vært NM og jeg har ikke tatt meg tid. Ellers så har jeg rett og slett ikke fått noe tid til å skrive noe. Nå som Nm er over tenkte jeg å starte på nytt og oppdatere mye mer.

NM i år var i Tønsberg og der bodde vi i små hytter. Jeg bodde med Cecilie,Julia, Stine og Rebekka. Hytta vi fikk var kjempe fin og vi fikk et rom med dobbelt seng og en stor hems over stua. Vi fikk frokost hengt på døra og på alle hyttene var det tv med live sending av de som var på matte med komentator.


Stine, Julia, Rebekka, Cecilie og meg. 
 

På Lørdag så sto jeg opp kvart over 7 og jeg var veldig trøtt, hater å stå opp tidlig. Det var en lang dag, men etter konkuransen så var det hjem å dusje og fikse seg til white party. Vi fikk vite resultatene fra dagen og lå på en foreløbig 2. plass. Det var ikke så veldig mange poeng unna så vi møtte kjøre bra på Søndagen for og klare og beholde den plassen.

På white partyet spiste vi, hørte på musikk og så på dans. Det var utrolig hyggelig og vi koste oss masse!! Når vi kom til hytta så spiste vi godis og prøvde å lage sveler, men røra var for tynn så det ble ikke noe. 

Søndagen sto vi opp i 10 tiden og så spise vi og så på andre lag som gikk på tv. Så når det kom til konkurransen så hadde vi et fall, men ellers feilfritt. Så vi var veldig fornøyd med det og så på de andre lagene til premieutdelingen startet. Vår kategori ble ropt opp nest sist noe som var veldig kjedelig og vente på ... Vi kom på 2. plass som betyr at vi kvalifiserte oss til Em i Tyskalnd. Jeg ble kjempe glad og jeg gleder meg utrolig mye til å reise. 

 

-FRIDA


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits