Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Dagens antrekk

Hei!
I dag dro vi ned på strømmen bibliotek med klassen. Etter vi hadde vært der en stund fikk vi en time på oss til å komme tilbake så da tok vi bilder og satt på strømmen storsenter og venta på bussen.

Olajakke- tommy hilfigher | bukse- hm | genser- bershka | sko - converse | veske- hugo boss0 Kommentarer


Jentekveld

Hei!

I dag har vi vært i stallen med Vida og Celine. Der tok vi masse bilder av Vida og hesten hennes. Så dro vi hjem og lagde taco og koste oss. Nå har vi tenkt å se en film og bare kulen helt. Her er noen av bildene: 


-FRIDA&NORA4 Kommentarer


My insta photos

Hei!

I går fikk vi ikke blogget noen av oss fordi jeg hadde sånn aktivitetsdag på skolen, og etter det måtte jeg skynde meg hjem, rydde romlet og pynte meg, for så å feire familiebursdag med familien til mamma. Det var kjempehyggelig og jeg. Koste meg masse!

I dag ble jeg med Frida hjem etter skolen og vi spilte inn og redigerte svarene pø spørsmålsrunden, men når vi la den ut på youtube ble det noe rart med lyden.... Vel jeg lagde en collage av bildene jeg har liggenes på instagram, så her er den

@nora_ramberg

Nå skal jeg se på en film og spise litt kveldsmat og. Lade opp til skirennet i morgen!0 Kommentarer


P I C T U R E S ♥

Hei!

i dag var det onsdag, beste dagen i uka! Vi slutta ti på tolv. Etter skolen ble Frida med meg hjem, etter det dro vi til Frida for å ta bilder der, så her er bildene:
0 Kommentarer


hits