Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Maks uflaks

Hei!

Nå blogger jeg fra telefonen siden jeg klarte å glemme nøkkel og mamma har dratt til Hemsedal...

Vel når jeg kom hjem fra skolen i dag lette jeg gjennom alle lommene og hele skoleveska mi, null nøkkel! Etter det gikk jeg å henta en stige og prøvde å klatre opp på verandan, og døra var selvfølgelig låst... Etter det klatra jeg ned igjen og klarte selvfølgelig å lande i en snøfonn, hvor jeg nesten drukna! Så døde telefonen min. Så gikk jeg opp til Vida, og jeg skulle jo gå en snarvei da, så da vassa jeg i 0,5 meter snø opp til Vida, såda kom jeg inn og et minutt senere ringte pappa og skulle hente meg, så da drar jeg nå:D hahah

Bare et gammelt bilde...
- N O R A0 Kommentarer


Bursdagsfeiring

Hei!

i dag skal jeg feire 14 årsdagen min med venninner. den egentlige bursdagen min er ho egentlig i morgen, men jeg ferer den med veninner i dag. vi skal på megazone, så jeg tar med kamera. legger enten ut bilder på mandag eller i kveld. får ikke lagt dem ut i morgen, fordi da skal jeg først på skirenn og så feire bursdag hos pappa. dessuten er det så dårlig interett hos pappa, så det går ikke å laste opp bilder!

vel, lagde en get ready hair and makeup video i stad, så den kommer vel ut senere. så snart jeg får redigert den.hva skal dere gjøre resten av kvelden?


 4 Kommentarer


finally weekend

Hei! ♥

endelig er det helg! denne helgen har jeg masse planer, i og med at jeg har bursdag på søndag! i morgen er det venninnebursdag på megazone og pizza etter det, og på søndag, selve bursdagen min er det først skirenn og så familiebursdag klokka 4. så det kommer nok ut et par bilder etter lørdagen, i og med at jeg og Frida kanskje tar med kameraet på megazone.

i går var det naturfagsprøve, noe som gikk kjempebra for meg! så kom jeg hjem og så på pretty little liars. etter det var det trening, som var kjempeslitsomt, haha! det beste med å trene er å komme hjem når man er sliten å sette seg foran peisen og slappe av!Så har Frida og jeg lagd en hårvideo, så den kommer ut snart! vi har tenkt å ha en del videoer nå, siden det er så gøy å lage videoer, haha. så hvis noen har noen ønsker om videoer, så er det bare å komme med dem!

Har dere noen planer for helgen?

 

-N O R A
5 Kommentarer


Bilder fra fjellet

 

-FRIDA0 Kommentarer


vlogg

Hei♥ Nora var med meg til Skeikampen i helga og da lagde vi en video. 

 

-FRIDA & NORA 2 Kommentarer


N Y B L O G G

Hei!♥

Vi er to jenter på 13 og 14 år. Vi bor på Skjetten. på fritiden driver vi men Cheer (Frida)/ langrenn (Nora). på denne bloggen kommer vi til å legge ut videoer og blogge om sminke, hverdag, inspirasjon og trening. vi skal prøve å legge ut video annenhver uke ca. Så det var litt om oss, stay tuned!Nora <----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Frida
 0 Kommentarer


hits