Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Hvaler

I helgen har jeg vært på hytta på hvaler. Vi var der for å rydde litt på tomta og ha dugnad. Det var veldig hyggelig, for jeg var der med kusinen min og vi lagde mislykka smore's på bålet hahah. Det smakte bare svidd og røyk og full pakke.

Vi dro på fredag rett etter skolen, og det er omtrent ikke internett der, så jeg fikk ikke blogga.1 Kommentarer


Bra mandag

Hei!

i dag har det vært en veldig bra mandag! skoledagen var helt grei, og når jeg kom hjem var det bra nok vær til at jeg kunne sole meg. så lagde jeg det sminke innlegget før jeg tok meg en joggetur.

i morgen er planen å være med frida, og ta litt bilder.-NORA2 Kommentarer


favoritter på spotifylista miDrunk in love- Beyonce & Jay Z

 

Dear darlin- Olly Murs

Vertigo- Jason Derulo


Summer- Calvin Harris


Secrets- One Republic

qHm9MG9xw1o

Impossible- James Arthur


Californiacation- Red Hot Chillipeppers

Start all over again- Dave Koz & Dana Glover


mange av sangene er gamle, menmen, musikk går ikke ut på dato!

-NORA0 Kommentarer


kosekveld

Hei!

i natt sov jeg hos frida. når vi våknet så spiste vi frokost. etter det lagde vi en video som frida sikkert legger ut senere. jeg var hos frida til ca halv 2. så skiftet jeg til skitøy og litt senere hentet pappa meg  og tok meg med på skitur.

når jeg kom hjem kom Veronica til meg og vi så på film. filmen vi så var taken 2 og den var veldig bra og vi hadde det kjempekoselig.

i morgen er skal jeg i bursdag til kusinen min så det blir kjempehyggelig! men dere hører nok fra meg i orgen, så da snakkes vi :)-NORA5 Kommentarer


en fin start på dagenHei!

i dag våknet jeg av sola, noe som det har vært en del av i det siste! det er jo helt ubeskrivelig fantastisk altså, hahah. etter en så mørk og trist vinter er det veldig deilig med vår! å sto jeg opp og lagde meg en knallgod frokost. det er kjempeenkelt, du trenger bare yoghurt, all brand, fitness etc. og friske bær og det blir jo kjempegodt! det anbefales.

etter det gikk jeg skirenn. det var duatlon, som vil si skibytte og halve løypa klassisk og halve skøyting,så det er første gang jeg har prøvd det, og det var kjempegøy!

etterpå skal jeg ut å møte Celine og fler, men jeg må ta meg en dusj og ordne meg først. har to nye videoer på vei, så de må redigeres så de kommer ut om ikke så lenge!

-N O R A2 Kommentarer


De to neste ukene

Hei! 

Nå Er det bare 6 treninger igjen før jeg skal være med i NM i cheerleading. Jeg gleder meg utrolig mye og skal være der hele neste helg. Vi skal bo i noen leligheter ellerno. Der skal bo med 4 andre jenter fra laget. Det er både konkurranse Lørdag og Søndag. På Lørdag så blir de 5 beste i min kategori kvalifisert til neste dag hvor vi skal konkurrere om 1 eller 2 plassen. De som kommer på 1 eller 2 kommer videre til Em i Tysklad noe vi har veldig lyst til å bli med på. Jeg var med i Em for første gang ifjor og det var veldig gøy så jeg håper vi kommer videre. 


Nå har jeg vært på trening i dag, også er det trening onsdag og hele helga. Kommer nok til å bli veldig sliten så vet ikke om det kommer til å bli veldig mye blogging denne uka fra meg, men kan prøve å få skrevet et innlegg. 

Våknet klokka 5 i dag så er vedlig trøtt så nå skal jeg dusje og legge meg. 

 

-FRIDALK0 Kommentarer


Motivasjon

Hei!

Som dere sikkert har merka så har det vært lite blogging noe som skyldes lite motivasjon. Jeg har ikke hatt så mye å skrive om sa derfor har jeg ikke giddet å bare slene inn en innlegg med noen få steninger. I helgen så har jeg trent både fredag og søndag. Lørdag så var jeg en liten tur på senteret med Celine så dro vi hjem til henne. Vi bake kanel boller og tok et par bilder. Ellers så har jeg bare slappet av og sett tv. 

Her er noen av bildene: 

 

-FRIDALK2 Kommentarer


TAKEN 2

Hei!  

Nå er det endelig helg. Jeg skal på trening nå snart på NIH og rett etter det skal jeg på skeikampen. Vet ikke om det blir noe blogging der. Det får jeg se på. Etter skolen så jeg på en film som heter taken 2. Den var urtolig bra og jeg så taken for noen dager siden. De to filmen har blitt favoritter etter at jeg så dem. Det handler om en famile og at dattra drar på ferie med en venninne alene, men så blir de kidnappet og faren prøver å finne dem. I film nr. 2 skal pappaen på jobb i Istanbul og inviterer med seg datteren Kim og ekskona. De som kidnappet Kim er på leit etter faren og det skjer mye. Jeg anbefaler dere å se dem begge to!! 
-FRIDA0 Kommentarer


back on the track

hei!

nå er det en lang stund siden sist jeg blogga! grunnen er at det har vært veldig mye å gjøre i det siste og jeg har ikke hatt motivasjon til å starte opp igjen. men nå har jeg tenkt å starte opp igjen.

Frida har jo skrevet et innlegg om hva som har skjedd  vinterferien, så erfor gidder ikke jeg å skrive så mye mer om det. i dag er det fredag, som betyr HELG. i helgen så skal jeg gå to skirenn. på lørdag er det skicross, som er at man skal gå en løype med mange hinder og sånt. på søndag er det lagsprint.
 ellers har det ikke skjedd så mye. bortsett fra at snøen har begynt å smelte og jeg kjenner "vårtemperaturen" hahahh
//hva skal dere i helgen?
1 Kommentarer


26.02.2014

Heii! 
Ja nå er det jo en ukes tid ca. siden siste innlegg. Kjapt hvorfor det er blitt sånn er fordi det har vært treninger, ball, ferie og sykdom.

Først så var vi på ball og da fikset Nora og Vida seg hos meg før vi dro. Når vi kom så skulle vi spise koldtbord. Under maten så ble det holdt tale for 10. trinn og når vi var ferdig å spise så kunne vi gå og danse. Det var koringer av forskjellige ting fineste kjole, fineste dress, konge, droning, prins, prinsesse og nykommere. Jeg ble nykommer noe jeg syntes var veldig flaut fordi jeg ikke er så veldig glad i å stå foran en stor folkemengde, men det var samtidig litt stas. Jeg koste meg utrolig mye og hadde det kjempe gøy!! 

Vinterferien kom og den startet med treningsleir i hokksund. Vi overnattet i en turn hall der. Det ble masse trening av show og masse kos. Tror aldri jeg har hatt det så gøy på lenge! 

Når jeg hadde kommet hjem fra treningsleir så dro jeg nesten rett til Hemsedal med Andine. Det var veldig fint og være med dit siden jeg aldri hadde vært der. Vi sto opp 9 hverdag også spiste og dro i slalom bakken. Nora var også i Hemsedal og da var vi litt med henne også. Bakkene der var veldig bra og jeg koste meg virkelig. Vi reiste hjem etter vi hadde stått i bakken på fredag. Godt og komme hjem også, men jeg hadde blitt veldig forkjøla når jeg var på fjellet så da var jeg ganske sliten. 

Helgen før skole start slappet jeg av også var jeg en tur i Oslo med Nora og Celine. Det var veldig hyggelig og være med dem igjen. Vi tok biler på opra taket også var vi på starbucks. Det var fint vær så det ble mange fine bilder, men det blåste en del så det var litt kjipt. Jeg har håper dere har hatt en like bra ferie som meg. 


-FRIDA

2 Kommentarer


sick chick

Hei!

Denne uken har vært veldig travel for både meg og Frida! på mandag dro jeg på senteret for å finne sko til ballet. på onsdag ble jeg med Frida til frisøren rett etter skolen. etter det dro vi til hun og ordnet oss med Vida til ballet. kan legge ut bilder senere. men de er på kameraet til Frida. på torsdag var det telenor renn på gjelleråsen, hvor pappa skulle være løypevakt, så vi måtte komme tidligere.

vet ikke om noen av oss får blogget hver dag i vinterferien, for vi skal begge til Hemsedal, men jeg skal prøve. har jo internett, så skal prøve cirka annenhver dag hvert fall!

måtte ta et gammelt bilde, fordi det er så treigt internett hos pappa+ at jeg er syk, så er ikke så veldig fotogen akkurat...

på ballet på onsdag var det kjempegøy! vi spiste sånn koldbordsrett, og det var HØY musikk. jeg hadde sånn pipelyd i øret hele torsdagen, haha. Vi hadde hun Sara, som har vært med i miss universe og en reality serie på tv3, som dj, så det var gøy.

i dag er jeg som sagt syk. kjente det i halsen i går og i dag klarte jeg ikke å svelge når jeg våknet. i og med at jeg skal gå skirenn i morgen og på søndag, tenkte jeg også at å gå på skolen i dag ikke var så veldig ideelt.

Nå sitter jeg bare å koser meg med en kopp te og ser på ol. 0 Kommentarer


Fredags kos

Hei ! 

Nå er har jeg nettopp spist sammen med Vida. Nå skal vi finne oss en film på netflix og bare slappe av. I går så var jeg på kino med Celine. Vi så på kule kidz gråter ikke. Den handler om en klasse som skal ha fotball turnering, men så får en i klassen kreft og hun blir veldig syk. Jeg synes filmen var bra og veldig tris. Vi eller hvertfall jeg begynte å gråte, ahah. Begynner å gråte veldig lett av trise filmer. Skulle egentlig legge ut bilde av sko og kjole, men kameraet mitt er tomt for strøm så da gikk ikke det. 

Jeg og Nora har spilt inn spørsmåls runden på video. Vi la den ut på youtube, men da kunne man ikke høre hva vi sa... Noen som vat hva vi kan gjøre ? TRENGER HJELP! 

-FRIDA

 


0 Kommentarer


Mye på en gang

Hei! 

Noen dager siden forgie innlegg. Hdde ikke så veldig bra nett på fjellet og i går så var det trening.  I dag dro jeg til Lillestrøm for å kjøpe sko til ballet, men jeg fant ikke så derfor så skulle jeg heller dra og se litt mere på torsdag. Kjolen min kom i dag og jeg ble drit glad! Kjolen passet akkurat ikke i midjen så det var kjipt. Nå har jeg bestilt en ny så da håper jeg virkelig at den passer. 
I går spilte jeg inn en hair-rutine video. skal få redigert den snart så den kommer om ikke lenge.


slenger med et gammelt bilde.

 

-FRIDA


 1 Kommentarer


ny favorittsang

Hei!

i helgen gikk det veldig bra med meg, eller på søndag hvertfall da! kom på pallen og greier, hahah. kom på 3.plass av 10 lag, som er min aller beste plassering noen gang! det som også var gøy var at det var på "hjemmebane". på lørdag var det jo sprint, vil vel ikke akkurat si at det gikk like bra der, men er uansett kjempefornøyd med helgen! 

litt sånn overglad.

prøvde å spille inn en sminkevideo i stad, men det ble kjempedårlig fokus på over halve filmen, så bare slettet den:( har tenkt å prøve å spille inn en ny om en liten stund, igjen da.

alle sammen må huske å komme med spørsmål til spørsmålsrunden som jeg og frida skal ha! har ikke fått så mange, så bare skriv i kommentarfeltet!

i dag var det vanlig skole, bortsett fra naturfagen, den var kjempegøy! vi skulle bygge sånn bil som gikk fremover på ballongkraft, hahah. vel Frida og jeg samarbeidet, så det ble mye farger og rosa og sånt! hah vi ble ganske fornøyde da. det er bra utsenet også teller for karakteren vi får. vi kom kjempelangt så blir nok ferdige i neste naturfagstime.


"speilbilder"

HAR OGSÅ FÅTT MEG EN NY FAVORITTSANG, DEN ER BARE KJEMPEFIN! 
-NORA♥1 Kommentarer


konkurransehelg

Heisann!

i dag har dagen gått kjempefort! jeg liker fredager kjempegodt! dessuten har fi fått sånn at en i klassen tar med kake på fredagen. vel det er jo ikke sunt å spise så mye kake egentlig da men.. + at vi slutter 13.15, noe som er ganske tidlig.

nå skal jeg snart ut på en rolig joggetur. kan ikke jogge så fort eller bli sliten, for jeg skal gå renn både i morgen og på søndag. så da jogger jeg vel en halvtimes tid og går i alle oppoverbakkene. 


 jeg får nok ikke blogget før på mandag, siden jeg er hos pappa hele helgen, og der er det veldig dårlig nett, så får ikke lastet opp bilder. men jeg kan prøve og se hva jeg får til :)

-NORA♥2 Kommentarer


Senterert

Heii♥ 

I dag så har jeg vært på senteret med Andrine. Vi dro rett etter skolen så da fikk jeg ikke blogget. Det eneste jeg kjøpte var mat og en bh. Så også på sko til ballet, men jeg fant ingen. Har endelig fått bestilt kjole. Fikk det ikke til og jeg prøvde med to kort,  så da fikk heldigvis mamma gjort det. Nå trenger jeg bare sko. Jeg hater å finne sko siden jeg passer ikke til noen nesten pluss at jeg kan være ganske så kresen. 

Vet ikke om jeg kommer til å blogge aktift i helga, men får se. Jeg skal på fjellet med pappa og truls lillebroren min. Det er litt godt å ikke bare være hjemme og kunne stå på ski osv... Marte skal også dit så jeg gleder meg veldig! 

-FRIDA 0 Kommentarer


dårlig dag

Hei!

i dag har jeg hatt en ganske dårlig dag og vært i dårlig humør hele dagen.. det er så kjipt når folk prøver å være hyggelige, men så blir jeg bare irritert, hah. vel har kommet i litt bedre humør etter hvert, så nå er det vel litt bedre. i dag er det torsdag, den nest værste dagen i uka, vi slutta jo først 3.

etterpå er det trening. skøyting, noe som er ganske slitsomt siden det har kommet så mye snø i det siste, og da blir det veldig løse spor. gøy uansett! på søndag er det vel, er det som sagt GIF staffetten, og det er meldt på over 700 deltagere! det er kjempegøy når så mange skal gå, da.

vet det har skjedd noe rart, vi prøvde å skifte header, først funket det, men så skulle vi skifte profilbilde, og da ble det veldig rart!Hvordan har dagen deres vært?0 Kommentarer


chilln☮

Hei!

i går hadde jeg jo litt uflaks (hahah) så derfor fikk jeg ikke blogget ordentlig.i dag har det vært en heeelt vanlig kjedelig tirsdag, hvor det eneste høydepunktet er treninga etterpå! eller, vi fikk jo tilbake naturfagsprøven som vi hadde for litt siden og jeg fikk 5+, et havt poeng unna 6... igjen! det er tredje prøven hvor jeg er et halvt poeng unna 6! det er så irriterende når man er sånn supernerme en bra karakter, så får man det akkurat ikke!

på treninga etterpå skal vi endelig gå på ski hjemme siden det endelig har kommet snøøøø! den snøen som har kommet i det siste trengtes sårt, i og med at GIF skal arrangere en del skirenn, så mye har blitt utsatt. men nå på søndag skal det være noe som heter GIF-staffetten, som blir kjempegøy! 

- N O R A♥1 Kommentarer


Kjedelig Mandag

Hei! 

Nå er det en ny uke og nye muligheter. Det har vel ikke skjedd noe veldig spennende i dag. Har vært på skolen og trening så har jeg bare slappet av på soffan. Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde sånn at dere kan bli bedre kjent med meg og Nora. Det er bare å spørre, men det er ikke vits å spørre om ting dere kanskje ikke ville svart på selv. Svarene kommer nok på video. 

Har vært veldig gira på å lage videoer i det siste,ahah. Om du har noen ønsker om videoer er det bare å komme med forslag. Eller om det er noe spesielt jeg og Nora skal blogge om. 

Får nok ikke blogget så veldig mye på mandager siden det er trening så da pleier jeg egentlig ikke og orke det, men kan sikker slenge inn et lite innlegg noen ganger. 

 

-FRIDA

 

 9 Kommentarer


T.G.I.F

Endelig Fredag!   

Dagen startet som vanlig med at jeg var på skolen og det var vel egentlig ikke noe spennende. Etter skolen i dag så ble Vida med meg hjem så vi lagde litt mat og koste oss, men nå skal jeg snart på trening. Vi skal trene hele helgen på NIH "norgets idrettshøyskole". Det blir gøy å trene på sprett matte igjen, men liker det ikke så godt når vi skal turne. I kveld kommer det mest sannsynelig ut en hårvideo.  

 

Jeg skal vel egentlig ikke gjøre så veldig mye annet i helga enn å trene og feire bursdagen til Nora.  Har dere noen planer for helga?  

 

-FRIDALK

 


0 Kommentarer


hits