Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
konkurransehelg

Heisann!

i dag har dagen gått kjempefort! jeg liker fredager kjempegodt! dessuten har fi fått sånn at en i klassen tar med kake på fredagen. vel det er jo ikke sunt å spise så mye kake egentlig da men.. + at vi slutter 13.15, noe som er ganske tidlig.

nå skal jeg snart ut på en rolig joggetur. kan ikke jogge så fort eller bli sliten, for jeg skal gå renn både i morgen og på søndag. så da jogger jeg vel en halvtimes tid og går i alle oppoverbakkene. 


 jeg får nok ikke blogget før på mandag, siden jeg er hos pappa hele helgen, og der er det veldig dårlig nett, så får ikke lastet opp bilder. men jeg kan prøve og se hva jeg får til :)

-NORA♥2 Kommentarer


Senterert

Heii♥ 

I dag så har jeg vært på senteret med Andrine. Vi dro rett etter skolen så da fikk jeg ikke blogget. Det eneste jeg kjøpte var mat og en bh. Så også på sko til ballet, men jeg fant ingen. Har endelig fått bestilt kjole. Fikk det ikke til og jeg prøvde med to kort,  så da fikk heldigvis mamma gjort det. Nå trenger jeg bare sko. Jeg hater å finne sko siden jeg passer ikke til noen nesten pluss at jeg kan være ganske så kresen. 

Vet ikke om jeg kommer til å blogge aktift i helga, men får se. Jeg skal på fjellet med pappa og truls lillebroren min. Det er litt godt å ikke bare være hjemme og kunne stå på ski osv... Marte skal også dit så jeg gleder meg veldig! 

-FRIDA 0 Kommentarer


dårlig dag

Hei!

i dag har jeg hatt en ganske dårlig dag og vært i dårlig humør hele dagen.. det er så kjipt når folk prøver å være hyggelige, men så blir jeg bare irritert, hah. vel har kommet i litt bedre humør etter hvert, så nå er det vel litt bedre. i dag er det torsdag, den nest værste dagen i uka, vi slutta jo først 3.

etterpå er det trening. skøyting, noe som er ganske slitsomt siden det har kommet så mye snø i det siste, og da blir det veldig løse spor. gøy uansett! på søndag er det vel, er det som sagt GIF staffetten, og det er meldt på over 700 deltagere! det er kjempegøy når så mange skal gå, da.

vet det har skjedd noe rart, vi prøvde å skifte header, først funket det, men så skulle vi skifte profilbilde, og da ble det veldig rart!Hvordan har dagen deres vært?0 Kommentarer


P I C T U R E S ♥

Hei!

i dag var det onsdag, beste dagen i uka! Vi slutta ti på tolv. Etter skolen ble Frida med meg hjem, etter det dro vi til Frida for å ta bilder der, så her er bildene:
0 Kommentarer


Fired up

Hei! 

Dagen startet med en lang skole dag helt til klokka 15.00. Etter skolen så var jeg med Celine og vi så på en film som het Fired up. Den handeler om to gutter som er ganske glad i jenter. De starter på cheerleading og han ene blir forelsket i en jente. Det skjer litt i filmen så jeg syntes den var ganske bra. Anbefaler dere å se den. HAr også vært en liten tur på senteret for og kjøpe skistaver. Fikk tak i det vi skulle, men jeg vet ikke helt hva mer jeg skal skrive så det var vel det. Husk å stille spørsmål! 

Bloggen til Celine finner du HER.  

-FRIDA

 

 1 Kommentarer


chilln☮

Hei!

i går hadde jeg jo litt uflaks (hahah) så derfor fikk jeg ikke blogget ordentlig.i dag har det vært en heeelt vanlig kjedelig tirsdag, hvor det eneste høydepunktet er treninga etterpå! eller, vi fikk jo tilbake naturfagsprøven som vi hadde for litt siden og jeg fikk 5+, et havt poeng unna 6... igjen! det er tredje prøven hvor jeg er et halvt poeng unna 6! det er så irriterende når man er sånn supernerme en bra karakter, så får man det akkurat ikke!

på treninga etterpå skal vi endelig gå på ski hjemme siden det endelig har kommet snøøøø! den snøen som har kommet i det siste trengtes sårt, i og med at GIF skal arrangere en del skirenn, så mye har blitt utsatt. men nå på søndag skal det være noe som heter GIF-staffetten, som blir kjempegøy! 

- N O R A♥1 Kommentarer


Kjedelig Mandag

Hei! 

Nå er det en ny uke og nye muligheter. Det har vel ikke skjedd noe veldig spennende i dag. Har vært på skolen og trening så har jeg bare slappet av på soffan. Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde sånn at dere kan bli bedre kjent med meg og Nora. Det er bare å spørre, men det er ikke vits å spørre om ting dere kanskje ikke ville svart på selv. Svarene kommer nok på video. 

Har vært veldig gira på å lage videoer i det siste,ahah. Om du har noen ønsker om videoer er det bare å komme med forslag. Eller om det er noe spesielt jeg og Nora skal blogge om. 

Får nok ikke blogget så veldig mye på mandager siden det er trening så da pleier jeg egentlig ikke og orke det, men kan sikker slenge inn et lite innlegg noen ganger. 

 

-FRIDA

 

 9 Kommentarer


Maks uflaks

Hei!

Nå blogger jeg fra telefonen siden jeg klarte å glemme nøkkel og mamma har dratt til Hemsedal...

Vel når jeg kom hjem fra skolen i dag lette jeg gjennom alle lommene og hele skoleveska mi, null nøkkel! Etter det gikk jeg å henta en stige og prøvde å klatre opp på verandan, og døra var selvfølgelig låst... Etter det klatra jeg ned igjen og klarte selvfølgelig å lande i en snøfonn, hvor jeg nesten drukna! Så døde telefonen min. Så gikk jeg opp til Vida, og jeg skulle jo gå en snarvei da, så da vassa jeg i 0,5 meter snø opp til Vida, såda kom jeg inn og et minutt senere ringte pappa og skulle hente meg, så da drar jeg nå:D hahah

Bare et gammelt bilde...
- N O R A0 Kommentarer


Tired and sleepy

Hei♥

Litt sen blogging fra med i dag. det er fordi jeg har vært på trening også har jeg bare ikke funnet tid før nå. Jeg er utrolig sliten og trøtt etter alle treningene. Vi har jo vært å trent på NIH "norgets idretthøgskole". Der skulle vi få på plass turn spesielt og kjenne litt på hvordan det var med sprett matte. Måle mitt for helgen var å lære meg araber filkk flakk saloto. Jeg har øvd en liten styund nå, men på fredag så lærte jeg meg det alene. Jeg var veldig glad, ahah. Det er så gøy og føle den mestringsfølelsen. 

Har dere noen gang følt den følelsen? 


Jeg blogget ikke i går siden Nora allereda hadde skrevet litt om hva som skjedde i går, men kort sagt så var jeg på trening og i bursdagen til Nora. Mer en det gjorde  jeg faktisk ikke. Det var veldig gøy i bursdag. Vi møtte først opp hos Nora også ble vi kjørt til Oslo og til Megazone. Vi spilte en halvtime til sammen. Vi spilte laser og det var utrolig gøy! Jeg rakk ikke å ta med kamera mitt ditt siden jeg hadde nok å stresse med. Nora tok med kamera, men glemte minne kortet... Så dro vi tilbake til Nora og spiste og koste oss. Nå skal jeg bare slappa av til imorra også skal jeg se på tv,hehe. 

 

-FRIDA0 Kommentarer


Bilder fra bursdag


1 Kommentarer


Bursdagsfeiring

Hei!

i dag skal jeg feire 14 årsdagen min med venninner. den egentlige bursdagen min er ho egentlig i morgen, men jeg ferer den med veninner i dag. vi skal på megazone, så jeg tar med kamera. legger enten ut bilder på mandag eller i kveld. får ikke lagt dem ut i morgen, fordi da skal jeg først på skirenn og så feire bursdag hos pappa. dessuten er det så dårlig interett hos pappa, så det går ikke å laste opp bilder!

vel, lagde en get ready hair and makeup video i stad, så den kommer vel ut senere. så snart jeg får redigert den.hva skal dere gjøre resten av kvelden?


 4 Kommentarer


Hårvideo

sett på 1080p HD for mye bedre kvalitet 

 

 

-FRIDA0 Kommentarer


T.G.I.F

Endelig Fredag!   

Dagen startet som vanlig med at jeg var på skolen og det var vel egentlig ikke noe spennende. Etter skolen i dag så ble Vida med meg hjem så vi lagde litt mat og koste oss, men nå skal jeg snart på trening. Vi skal trene hele helgen på NIH "norgets idrettshøyskole". Det blir gøy å trene på sprett matte igjen, men liker det ikke så godt når vi skal turne. I kveld kommer det mest sannsynelig ut en hårvideo.  

 

Jeg skal vel egentlig ikke gjøre så veldig mye annet i helga enn å trene og feire bursdagen til Nora.  Har dere noen planer for helga?  

 

-FRIDALK

 


0 Kommentarer


finally weekend

Hei! ♥

endelig er det helg! denne helgen har jeg masse planer, i og med at jeg har bursdag på søndag! i morgen er det venninnebursdag på megazone og pizza etter det, og på søndag, selve bursdagen min er det først skirenn og så familiebursdag klokka 4. så det kommer nok ut et par bilder etter lørdagen, i og med at jeg og Frida kanskje tar med kameraet på megazone.

i går var det naturfagsprøve, noe som gikk kjempebra for meg! så kom jeg hjem og så på pretty little liars. etter det var det trening, som var kjempeslitsomt, haha! det beste med å trene er å komme hjem når man er sliten å sette seg foran peisen og slappe av!Så har Frida og jeg lagd en hårvideo, så den kommer ut snart! vi har tenkt å ha en del videoer nå, siden det er så gøy å lage videoer, haha. så hvis noen har noen ønsker om videoer, så er det bare å komme med dem!

Har dere noen planer for helgen?

 

-N O R A
5 Kommentarer


Bilder fra fjellet

 

-FRIDA0 Kommentarer


vlogg

Hei♥ Nora var med meg til Skeikampen i helga og da lagde vi en video. 

 

-FRIDA & NORA 2 Kommentarer


N Y B L O G G

Hei!♥

Vi er to jenter på 13 og 14 år. Vi bor på Skjetten. på fritiden driver vi men Cheer (Frida)/ langrenn (Nora). på denne bloggen kommer vi til å legge ut videoer og blogge om sminke, hverdag, inspirasjon og trening. vi skal prøve å legge ut video annenhver uke ca. Så det var litt om oss, stay tuned!Nora <----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Frida
 0 Kommentarer


hits