Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
TAKEN 2

Hei!  

Nå er det endelig helg. Jeg skal på trening nå snart på NIH og rett etter det skal jeg på skeikampen. Vet ikke om det blir noe blogging der. Det får jeg se på. Etter skolen så jeg på en film som heter taken 2. Den var urtolig bra og jeg så taken for noen dager siden. De to filmen har blitt favoritter etter at jeg så dem. Det handler om en famile og at dattra drar på ferie med en venninne alene, men så blir de kidnappet og faren prøver å finne dem. I film nr. 2 skal pappaen på jobb i Istanbul og inviterer med seg datteren Kim og ekskona. De som kidnappet Kim er på leit etter faren og det skjer mye. Jeg anbefaler dere å se dem begge to!! 
-FRIDA0 Kommentarer


back on the track

hei!

nå er det en lang stund siden sist jeg blogga! grunnen er at det har vært veldig mye å gjøre i det siste og jeg har ikke hatt motivasjon til å starte opp igjen. men nå har jeg tenkt å starte opp igjen.

Frida har jo skrevet et innlegg om hva som har skjedd  vinterferien, så erfor gidder ikke jeg å skrive så mye mer om det. i dag er det fredag, som betyr HELG. i helgen så skal jeg gå to skirenn. på lørdag er det skicross, som er at man skal gå en løype med mange hinder og sånt. på søndag er det lagsprint.
 ellers har det ikke skjedd så mye. bortsett fra at snøen har begynt å smelte og jeg kjenner "vårtemperaturen" hahahh
//hva skal dere i helgen?
1 Kommentarer


hvordan lage pavlova-enklere versjon

Dagen i dag har egntlig vært ganske kjedlig. Lang dag på skolen og ikke noe spesielt som skjedde når jeg kom hjem. Jeg og Celine har sett Titanic. Er veldig sliten etter at jeg ikke har vært helt i form de siste dagene. 

 

-FRIDA0 Kommentarer


26.02.2014

Heii! 
Ja nå er det jo en ukes tid ca. siden siste innlegg. Kjapt hvorfor det er blitt sånn er fordi det har vært treninger, ball, ferie og sykdom.

Først så var vi på ball og da fikset Nora og Vida seg hos meg før vi dro. Når vi kom så skulle vi spise koldtbord. Under maten så ble det holdt tale for 10. trinn og når vi var ferdig å spise så kunne vi gå og danse. Det var koringer av forskjellige ting fineste kjole, fineste dress, konge, droning, prins, prinsesse og nykommere. Jeg ble nykommer noe jeg syntes var veldig flaut fordi jeg ikke er så veldig glad i å stå foran en stor folkemengde, men det var samtidig litt stas. Jeg koste meg utrolig mye og hadde det kjempe gøy!! 

Vinterferien kom og den startet med treningsleir i hokksund. Vi overnattet i en turn hall der. Det ble masse trening av show og masse kos. Tror aldri jeg har hatt det så gøy på lenge! 

Når jeg hadde kommet hjem fra treningsleir så dro jeg nesten rett til Hemsedal med Andine. Det var veldig fint og være med dit siden jeg aldri hadde vært der. Vi sto opp 9 hverdag også spiste og dro i slalom bakken. Nora var også i Hemsedal og da var vi litt med henne også. Bakkene der var veldig bra og jeg koste meg virkelig. Vi reiste hjem etter vi hadde stått i bakken på fredag. Godt og komme hjem også, men jeg hadde blitt veldig forkjøla når jeg var på fjellet så da var jeg ganske sliten. 

Helgen før skole start slappet jeg av også var jeg en tur i Oslo med Nora og Celine. Det var veldig hyggelig og være med dem igjen. Vi tok biler på opra taket også var vi på starbucks. Det var fint vær så det ble mange fine bilder, men det blåste en del så det var litt kjipt. Jeg har håper dere har hatt en like bra ferie som meg. 


-FRIDA

2 Kommentarer


sick chick

Hei!

Denne uken har vært veldig travel for både meg og Frida! på mandag dro jeg på senteret for å finne sko til ballet. på onsdag ble jeg med Frida til frisøren rett etter skolen. etter det dro vi til hun og ordnet oss med Vida til ballet. kan legge ut bilder senere. men de er på kameraet til Frida. på torsdag var det telenor renn på gjelleråsen, hvor pappa skulle være løypevakt, så vi måtte komme tidligere.

vet ikke om noen av oss får blogget hver dag i vinterferien, for vi skal begge til Hemsedal, men jeg skal prøve. har jo internett, så skal prøve cirka annenhver dag hvert fall!

måtte ta et gammelt bilde, fordi det er så treigt internett hos pappa+ at jeg er syk, så er ikke så veldig fotogen akkurat...

på ballet på onsdag var det kjempegøy! vi spiste sånn koldbordsrett, og det var HØY musikk. jeg hadde sånn pipelyd i øret hele torsdagen, haha. Vi hadde hun Sara, som har vært med i miss universe og en reality serie på tv3, som dj, så det var gøy.

i dag er jeg som sagt syk. kjente det i halsen i går og i dag klarte jeg ikke å svelge når jeg våknet. i og med at jeg skal gå skirenn i morgen og på søndag, tenkte jeg også at å gå på skolen i dag ikke var så veldig ideelt.

Nå sitter jeg bare å koser meg med en kopp te og ser på ol. 0 Kommentarer


Jentekveld

Hei!

I dag har vi vært i stallen med Vida og Celine. Der tok vi masse bilder av Vida og hesten hennes. Så dro vi hjem og lagde taco og koste oss. Nå har vi tenkt å se en film og bare kulen helt. Her er noen av bildene: 


-FRIDA&NORA4 Kommentarer


Fredags kos

Hei ! 

Nå er har jeg nettopp spist sammen med Vida. Nå skal vi finne oss en film på netflix og bare slappe av. I går så var jeg på kino med Celine. Vi så på kule kidz gråter ikke. Den handler om en klasse som skal ha fotball turnering, men så får en i klassen kreft og hun blir veldig syk. Jeg synes filmen var bra og veldig tris. Vi eller hvertfall jeg begynte å gråte, ahah. Begynner å gråte veldig lett av trise filmer. Skulle egentlig legge ut bilde av sko og kjole, men kameraet mitt er tomt for strøm så da gikk ikke det. 

Jeg og Nora har spilt inn spørsmåls runden på video. Vi la den ut på youtube, men da kunne man ikke høre hva vi sa... Noen som vat hva vi kan gjøre ? TRENGER HJELP! 

-FRIDA

 


0 Kommentarer


My insta photos

Hei!

I går fikk vi ikke blogget noen av oss fordi jeg hadde sånn aktivitetsdag på skolen, og etter det måtte jeg skynde meg hjem, rydde romlet og pynte meg, for så å feire familiebursdag med familien til mamma. Det var kjempehyggelig og jeg. Koste meg masse!

I dag ble jeg med Frida hjem etter skolen og vi spilte inn og redigerte svarene pø spørsmålsrunden, men når vi la den ut på youtube ble det noe rart med lyden.... Vel jeg lagde en collage av bildene jeg har liggenes på instagram, så her er den

@nora_ramberg

Nå skal jeg se på en film og spise litt kveldsmat og. Lade opp til skirennet i morgen!0 Kommentarer


kjole fra nelly

Hei♥

i stad var jeg og Frida på senteret, vi kjøpte et par småting bare. etter det tok vi bussen hjem og jeg gikk av på postkontoret, for der hadde jeg fått melding om at ballkjolen min hadde kommet! ble kjempefornøyd, for den passet perfekt! 

nå mangler jeg bare pensko som passer til. tenker å kjøpe enten sølvsko eller hudfargede/lyserosa. jeg, frida, vida og andrine skal ordne oss sammen før ballet, så gleder meg veldig!


nå skal jeg se på en episode med lretty little liars, så skal jeg i bursdag til tanta mi.


-NORA♥3 Kommentarer


Mye på en gang

Hei! 

Noen dager siden forgie innlegg. Hdde ikke så veldig bra nett på fjellet og i går så var det trening.  I dag dro jeg til Lillestrøm for å kjøpe sko til ballet, men jeg fant ikke så derfor så skulle jeg heller dra og se litt mere på torsdag. Kjolen min kom i dag og jeg ble drit glad! Kjolen passet akkurat ikke i midjen så det var kjipt. Nå har jeg bestilt en ny så da håper jeg virkelig at den passer. 
I går spilte jeg inn en hair-rutine video. skal få redigert den snart så den kommer om ikke lenge.


slenger med et gammelt bilde.

 

-FRIDA


 1 Kommentarer


my hair routine- Nora

hei! nå tenkte jeg å vise min hår rutine, og hva jeg bruker.
♥Først dusjer jeg med min vanlige shampo og balsam. når jeg tar i shampo passer jeg på å gni den godt inn i hodebunnen. jeg tar ikke balsam i hodebunnen, for da blir håret fort fett, jeg gnir balsamen inn i håret og har den i ca et minutt før jeg skyller den ut.

jeg bruker TRESemmé♥så bruker jeg maroccanoil hårmaske. jeg tar litt på hver hånd og gnir dem sammen, så tar jeg det i håret. jeg passer på å ikke ta noe i hodebunnen. jeg har i dette i 3-5 minutter. 

maroccanoil hair mask
når håret mitt er håndkletørt, bruker jeg hårolje. da tar jeg olje på fingertuppene og gnir de mot hverandre, så gnir jeg det inn i håret.

jeg bruker maroccanoil for lyst hår.


etter jeg har tatt i maroccanoil, børster jeg håret. jeg starter i tuppene og grer meg oppover.

jeg bruker tangle teezer


det var det! 

0 Kommentarer


ny favorittsang

Hei!

i helgen gikk det veldig bra med meg, eller på søndag hvertfall da! kom på pallen og greier, hahah. kom på 3.plass av 10 lag, som er min aller beste plassering noen gang! det som også var gøy var at det var på "hjemmebane". på lørdag var det jo sprint, vil vel ikke akkurat si at det gikk like bra der, men er uansett kjempefornøyd med helgen! 

litt sånn overglad.

prøvde å spille inn en sminkevideo i stad, men det ble kjempedårlig fokus på over halve filmen, så bare slettet den:( har tenkt å prøve å spille inn en ny om en liten stund, igjen da.

alle sammen må huske å komme med spørsmål til spørsmålsrunden som jeg og frida skal ha! har ikke fått så mange, så bare skriv i kommentarfeltet!

i dag var det vanlig skole, bortsett fra naturfagen, den var kjempegøy! vi skulle bygge sånn bil som gikk fremover på ballongkraft, hahah. vel Frida og jeg samarbeidet, så det ble mye farger og rosa og sånt! hah vi ble ganske fornøyde da. det er bra utsenet også teller for karakteren vi får. vi kom kjempelangt så blir nok ferdige i neste naturfagstime.


"speilbilder"

HAR OGSÅ FÅTT MEG EN NY FAVORITTSANG, DEN ER BARE KJEMPEFIN! 
-NORA♥1 Kommentarer


getting ready with me

hei! endelig fikk jeg redigert ferdig denne videoen. dette er vel ikke akkurat til hverdags, men til en bursdag og sånt.


sett på 750p for bedre kvalitet!hva syntes du om videoen?2 Kommentarer


hits