Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Må gjøre video

Lagde denne videoen for noen dager siden bare for å ha noe å gjøre. Litt dilla på videoer i det siste.

 

-FRIDA&NORA0 Kommentarer


Bra mandag

Hei!

i dag har det vært en veldig bra mandag! skoledagen var helt grei, og når jeg kom hjem var det bra nok vær til at jeg kunne sole meg. så lagde jeg det sminke innlegget før jeg tok meg en joggetur.

i morgen er planen å være med frida, og ta litt bilder.-NORA2 Kommentarer


favoritter på spotifylista miDrunk in love- Beyonce & Jay Z

 

Dear darlin- Olly Murs

Vertigo- Jason Derulo


Summer- Calvin Harris


Secrets- One Republic

qHm9MG9xw1o

Impossible- James Arthur


Californiacation- Red Hot Chillipeppers

Start all over again- Dave Koz & Dana Glover


mange av sangene er gamle, menmen, musikk går ikke ut på dato!

-NORA0 Kommentarer


I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N-NORA1 Kommentarer


sminkevideo

0 Kommentarer


dagens antrekk-NORA

4 Kommentarer


kosekveld

Hei!

i natt sov jeg hos frida. når vi våknet så spiste vi frokost. etter det lagde vi en video som frida sikkert legger ut senere. jeg var hos frida til ca halv 2. så skiftet jeg til skitøy og litt senere hentet pappa meg  og tok meg med på skitur.

når jeg kom hjem kom Veronica til meg og vi så på film. filmen vi så var taken 2 og den var veldig bra og vi hadde det kjempekoselig.

i morgen er skal jeg i bursdag til kusinen min så det blir kjempehyggelig! men dere hører nok fra meg i orgen, så da snakkes vi :)-NORA5 Kommentarer


Spring lookbook

Hei!

I dag så har jeg og Nora laget en video. Vi hadde ikke så mye og gjøre så da hadde vi lys til å lage en video til dere. Det er en video med forskjellige antrekk for våren. 

 

Sett på 720p HD for bedere kvalitet. 

 

-FRIDA&NORA 0 Kommentarer


NM 2014

 

Dette er fra dag 1. 

 

Dette er dag 2. 

 

 

-FRIDA 0 Kommentarer


Dårlig oppdatering

Hei! 
Nå har det vært vedlig dårlig med oppdatering. Det har vært mye trening nå som det nettopp har vært NM og jeg har ikke tatt meg tid. Ellers så har jeg rett og slett ikke fått noe tid til å skrive noe. Nå som Nm er over tenkte jeg å starte på nytt og oppdatere mye mer.

NM i år var i Tønsberg og der bodde vi i små hytter. Jeg bodde med Cecilie,Julia, Stine og Rebekka. Hytta vi fikk var kjempe fin og vi fikk et rom med dobbelt seng og en stor hems over stua. Vi fikk frokost hengt på døra og på alle hyttene var det tv med live sending av de som var på matte med komentator.


Stine, Julia, Rebekka, Cecilie og meg. 
 

På Lørdag så sto jeg opp kvart over 7 og jeg var veldig trøtt, hater å stå opp tidlig. Det var en lang dag, men etter konkuransen så var det hjem å dusje og fikse seg til white party. Vi fikk vite resultatene fra dagen og lå på en foreløbig 2. plass. Det var ikke så veldig mange poeng unna så vi møtte kjøre bra på Søndagen for og klare og beholde den plassen.

På white partyet spiste vi, hørte på musikk og så på dans. Det var utrolig hyggelig og vi koste oss masse!! Når vi kom til hytta så spiste vi godis og prøvde å lage sveler, men røra var for tynn så det ble ikke noe. 

Søndagen sto vi opp i 10 tiden og så spise vi og så på andre lag som gikk på tv. Så når det kom til konkurransen så hadde vi et fall, men ellers feilfritt. Så vi var veldig fornøyd med det og så på de andre lagene til premieutdelingen startet. Vår kategori ble ropt opp nest sist noe som var veldig kjedelig og vente på ... Vi kom på 2. plass som betyr at vi kvalifiserte oss til Em i Tyskalnd. Jeg ble kjempe glad og jeg gleder meg utrolig mye til å reise. 

 

-FRIDA0 Kommentarer


romvideo


-NORA¢¾

0 Kommentarer


en fin start på dagenHei!

i dag våknet jeg av sola, noe som det har vært en del av i det siste! det er jo helt ubeskrivelig fantastisk altså, hahah. etter en så mørk og trist vinter er det veldig deilig med vår! å sto jeg opp og lagde meg en knallgod frokost. det er kjempeenkelt, du trenger bare yoghurt, all brand, fitness etc. og friske bær og det blir jo kjempegodt! det anbefales.

etter det gikk jeg skirenn. det var duatlon, som vil si skibytte og halve løypa klassisk og halve skøyting,så det er første gang jeg har prøvd det, og det var kjempegøy!

etterpå skal jeg ut å møte Celine og fler, men jeg må ta meg en dusj og ordne meg først. har to nye videoer på vei, så de må redigeres så de kommer ut om ikke så lenge!

-N O R A2 Kommentarer


De to neste ukene

Hei! 

Nå Er det bare 6 treninger igjen før jeg skal være med i NM i cheerleading. Jeg gleder meg utrolig mye og skal være der hele neste helg. Vi skal bo i noen leligheter ellerno. Der skal bo med 4 andre jenter fra laget. Det er både konkurranse Lørdag og Søndag. På Lørdag så blir de 5 beste i min kategori kvalifisert til neste dag hvor vi skal konkurrere om 1 eller 2 plassen. De som kommer på 1 eller 2 kommer videre til Em i Tysklad noe vi har veldig lyst til å bli med på. Jeg var med i Em for første gang ifjor og det var veldig gøy så jeg håper vi kommer videre. 


Nå har jeg vært på trening i dag, også er det trening onsdag og hele helga. Kommer nok til å bli veldig sliten så vet ikke om det kommer til å bli veldig mye blogging denne uka fra meg, men kan prøve å få skrevet et innlegg. 

Våknet klokka 5 i dag så er vedlig trøtt så nå skal jeg dusje og legge meg. 

 

-FRIDALK0 Kommentarer


Motivasjon

Hei!

Som dere sikkert har merka så har det vært lite blogging noe som skyldes lite motivasjon. Jeg har ikke hatt så mye å skrive om sa derfor har jeg ikke giddet å bare slene inn en innlegg med noen få steninger. I helgen så har jeg trent både fredag og søndag. Lørdag så var jeg en liten tur på senteret med Celine så dro vi hjem til henne. Vi bake kanel boller og tok et par bilder. Ellers så har jeg bare slappet av og sett tv. 

Her er noen av bildene: 

 

-FRIDALK2 Kommentarer


3 spring outfits

spring outfit 2

 

spring outfit 2 by norafr-i featuring a white t shirt
spring outfit

 

spring outfit by norafr-i featuring black skinny jeans
Spring outfit 3

 

Spring outfit 3 by norafr-i featuring a pink jacket
-NORA♥


0 Kommentarer


Wants springTrykk på bildet for å komme til siden. 

 

-FRIDA1 Kommentarer


morning routine♥

 


hva syntes du?

- NORA♥2 Kommentarer


Dagens antrekk

Hei!
I dag dro vi ned på strømmen bibliotek med klassen. Etter vi hadde vært der en stund fikk vi en time på oss til å komme tilbake så da tok vi bilder og satt på strømmen storsenter og venta på bussen.

Olajakke- tommy hilfigher | bukse- hm | genser- bershka | sko - converse | veske- hugo boss0 Kommentarer


Spring eyemakeup

 

-FRIDA & NORA0 Kommentarer


hits