Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Må gjøre video

Lagde denne videoen for noen dager siden bare for å ha noe å gjøre. Litt dilla på videoer i det siste.

 

-FRIDA&NORA0 Kommentarer


sminkevideo

0 Kommentarer


romvideo


-NORA¢¾

0 Kommentarer


morning routine♥

 


hva syntes du?

- NORA♥2 Kommentarer


Spring eyemakeup

 

-FRIDA & NORA0 Kommentarer


hvordan lage pavlova-enklere versjon

Dagen i dag har egntlig vært ganske kjedlig. Lang dag på skolen og ikke noe spesielt som skjedde når jeg kom hjem. Jeg og Celine har sett Titanic. Er veldig sliten etter at jeg ikke har vært helt i form de siste dagene. 

 

-FRIDA0 Kommentarer


getting ready with me

hei! endelig fikk jeg redigert ferdig denne videoen. dette er vel ikke akkurat til hverdags, men til en bursdag og sånt.


sett på 750p for bedre kvalitet!hva syntes du om videoen?2 Kommentarer


Fired up

Hei! 

Dagen startet med en lang skole dag helt til klokka 15.00. Etter skolen så var jeg med Celine og vi så på en film som het Fired up. Den handeler om to gutter som er ganske glad i jenter. De starter på cheerleading og han ene blir forelsket i en jente. Det skjer litt i filmen så jeg syntes den var ganske bra. Anbefaler dere å se den. HAr også vært en liten tur på senteret for og kjøpe skistaver. Fikk tak i det vi skulle, men jeg vet ikke helt hva mer jeg skal skrive så det var vel det. Husk å stille spørsmål! 

Bloggen til Celine finner du HER.  

-FRIDA

 

 1 Kommentarer


Tired and sleepy

Hei♥

Litt sen blogging fra med i dag. det er fordi jeg har vært på trening også har jeg bare ikke funnet tid før nå. Jeg er utrolig sliten og trøtt etter alle treningene. Vi har jo vært å trent på NIH "norgets idretthøgskole". Der skulle vi få på plass turn spesielt og kjenne litt på hvordan det var med sprett matte. Måle mitt for helgen var å lære meg araber filkk flakk saloto. Jeg har øvd en liten styund nå, men på fredag så lærte jeg meg det alene. Jeg var veldig glad, ahah. Det er så gøy og føle den mestringsfølelsen. 

Har dere noen gang følt den følelsen? 


Jeg blogget ikke i går siden Nora allereda hadde skrevet litt om hva som skjedde i går, men kort sagt så var jeg på trening og i bursdagen til Nora. Mer en det gjorde  jeg faktisk ikke. Det var veldig gøy i bursdag. Vi møtte først opp hos Nora også ble vi kjørt til Oslo og til Megazone. Vi spilte en halvtime til sammen. Vi spilte laser og det var utrolig gøy! Jeg rakk ikke å ta med kamera mitt ditt siden jeg hadde nok å stresse med. Nora tok med kamera, men glemte minne kortet... Så dro vi tilbake til Nora og spiste og koste oss. Nå skal jeg bare slappa av til imorra også skal jeg se på tv,hehe. 

 

-FRIDA0 Kommentarer


Bilder fra bursdag


1 Kommentarer


Hårvideo

sett på 1080p HD for mye bedre kvalitet 

 

 

-FRIDA0 Kommentarer


hits